OFC`er Reda Kharchouch in gesprek met Telstar

Reda Kharchouch ziet zijn sterke seizoen, met name voor de winterstop, mogelijk beloond worden met een transfer naar het profvoetbal. De spits van OFC is volgens insiders in gesprek met Telstar.
Kharchouch is bezig aan zijn eerste seizoen in Oostzaan, nadat hij afgelopen zomer was overgekomen van Quick Boys. In Katwijk wist de aanvaller geen overeenstemming te bereiken over een nieuw contract. De spits liep begin dit jaar een serieuze hamstringblessure op. Telstar staat erom bekend geregeld in de Tweede en Derde Divisie te speuren naar ruwe diamanten. De Witte Leeuwen hebben dit seizoen onder meer Jordie van der Laan (ex-JVC Cijk), Ilias Bronkhorst (Koninklijke HFC) en Adham El Idrissi (ex-De Dijk) in de selectie, evenals Ahmed Mendes Moreira (ex-Kozakken Boys). Vorig seizoen waagde de club uit Velsen-Zuid bovendien tevergeefs een poging om Roy Castien (Koninklijke HFC) te strikken.
Kharchouch gaf in november tegenover De Telegraaf al aan graag volgend seizoen in het betaald voetbal te willen uitkomen: ,,Er zijn genoeg voorbeelden van spitsen die op oudere leeftijd naar het betaalde voetbal overstappen. Waarom zou ik het niet kunnen? We gaan het wel zien. Maar eerst de focus op OFC.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl