Kampioenswedstrijd FC Twente maandag tegen Jong AZ

FC Twente kan na een jaar afwezigheid terugkeren in de Eredivisie. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie verzekert zich van de titel als het maandagmiddag op Tweede Paasdag in de eigen Grolsch Veste weet te winnen van Jong AZ. Voor fanatieke AZ volgers is de wedstrijd live op FOX Sports te volgend, zei doen live verslag van het duel. Koen Stam trainer van Jong AZ kan met zijn ploeg roet in het eten gooien.
Duel met Jong Ajax afgelast
FC Twente zou aanvankelijk vrijdagavond al voor de titel spelen. Het uitduel met Jong Ajax is echter op last van de gemeenten Ouder-Amstel en Amsterdam afgelast nadat meer dan het toegestane aantal uitsupporters naar Sportpark De Toekomst dreigde af te reizen.
Op Tweede Paasdag kan FC Twente zich met winst op Jong AZ alsnog verzekeren van het Gouden Schild en promotie naar de Eredivisie. Als FC Twente niet weet te winnen van de Alkmaarders, kan alleen concurrent Sparta nog roet in het eten gooien. De Rotterdammers spelen maandagmiddag in Eindhoven tegen Jong PSV maar spelen eerst nog vrijdagavond op Het Kasteel tegen Helmond Sport. Verliest Sparta van Helmond Sport, dan kroont FC Twente zich zonder te spelen tot kampioen. Aankomende vrijdag speelt Jong AZ eerst thuis tegen MVV Maastricht. Jong AZ staat momenteel op de 18e plaats en heeft alleen Helmond Sport en Jong Utrecht nog onder zich.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl