Zaalvoetbal team Kondo Budjang onder 15 jaar Kampioen 1e Klasse

Het zaalvoetbal team Kondo Budjang onder 15 jaar Kampioen 1e Klasse en dat staat!
Het zaalvoetbalteam van Kondo Budjang, spelend in Wormer is ongeslagen kampioen geworden van de 1e klasse. Met een doelsaldo van 68 in de plus heeft het team aan de KNVB laten zien dat het feitelijk in de Topklasse thuishoort. Voor aanvang van de competitie was het verzoek gedaan om Topklasse te mogen spelen maar de regels bepaalden dat men eerst onderaan moest starten. Nadat er voor de winterstop al in de laagste 1e klasse met veel overmacht van alle teams was gewonnen werd promotie afgedwongen naar de top 1e klasse (het hoogste niveau in de 1e klasse)! Het team van Kondo Budjang bestaat hoofdzakelijk uit spelers die op het veld uitkomen voor Fortuna-Wormerveer, de keeper afkomstig van RCZ en één speler van sc Hercules-Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl