cvv Blauw-Wit W wint en houdt zicht op doelstelling

Schagen-In een enerverend duel heeft Blauw-Wit afgelopen zaterdag gewoon van SRC. De Schagenaren werden op een 0-1 nederlaag getrakteerd en daar was trainer Pieter van Netten van de West-Knollendammers over te spreken: “We begonnen onwijs zwak aan deze wedstrijd. Het eerste kwartier waren er drie 100% kansen voor SRC. We komen goed weg bij een afgekeurde goal. De wedstrijd kantelde regelmatig, want wij kregen daarna twee reuze mogelijkheden. Dat we gaan rusten met 0-0 was een klein wonder. In de rust heb ik onze ploeg gezegd dat we scherp moesten blijven en klinischer bij het afronden van onze kansen. We speelden de tweede helft een veel betere partij. In totaal kregen we minstens vijf uitgespeelde kansen. Eén daarvan werd behendig afgemaakt door Ilhan Eren. Daarna kwamen we niet meer in de problemen”, aldus de tevreden oefenmeester.
Blauw-Wit wil in het linkerrijtje van de vierde klasse eindigen. Door de zege en de nederlaag van DZS heeft het een reeële kans de doelstelling te bewerkstelligen. Het gat met de zesde plaats bedraagt twee punten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl