Saentoernooi NH bedrijven zaalvoetbaltoernooi

Komende 14 juni zal om 17:30 uur weer het startschot klinken van het Zaankanter Saentoernooi. Editie 2019 belooft weer één groot voetbalfeest te worden met zoals iedereen inmiddels gewend is zijn hoog niveau zaalvoetbal, afgesloten met een spetterende feestavond met dit jaar niet 1, niet 2, niet 3 en zelfs geen 4 artiesten, maar 5 toppers die de avond van een geweldig nog feestelijker tintje gaan voorzien.
Deze mini-Hollandse avond gaat afgetrapt worden door Yves Berendse, bekend van o.a. zijn hit “Zin in jou”, daarna Wesley Klein bekend van Popstars. Na Wesley zal niemand minder dan Amsterdamse volkszanger Peter Beense zijn opwachting maken en we sluiten de avond af met een knallend optreden van Wesly Bronkhorst. En laten we dan zeker onze Mastercaller, de vleesgeworden Saentoernooi ceremoniemeester en topzanger Benjamin van de Logt niet vergeten!
De locatie is weer de Topsporthal, Wezelstraat 7 te Koog aan de Zaan, de gastheren en dames zijn uiteraard weer de mensen van KZ/Thermo4U!
De organisatie vindt het belangrijk artikel 14 van het huisreglement nog onder de aandacht te brengen waarin we oproepen per bedrijf niet meer dan 2 “inleners” op te stellen. Als bedrijventoernooi stellen we het op prijs dat er ook bedrijven meedoen, en geen voetbalelftallen onder de vlag van een bedrijf. Houdt u hier aub rekening mee?
Only Friends wederom partner
Zoals de afgelopen jaren steeds het geval zet het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi zich wederom in voor Only Friends, het prachtinitiatief van Dennis Gebbink. Only Friends is een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. De volledige baten van het toernooi zullen te goede komen aan deze stichting. Ook de loterij zal weer voorzien zijn van prachtige prijzen en ook de opbrengst van deze tombola zal meehelpen weer een mooi bedrag te kunnen schenken aan Only Friends.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl