Vijfde editie Ton de Jong Anak Muda Jeugdtoernooi

KROMMENIE – Het Ton de Jong Anak Muda Jeugdtoernooi vindt zaterdag 29 juni plaats. Dit toernooi is al voor de vijfde keer de afsluiter van een druk voetbalseizoen.
Ton de Jong was de zoon van een van de oprichters van FC Kondo Budjang, de welbekende zaalvoetbalvereniging van de Zaanstreek. “Waarschijnlijk is het jeugdtoernooi bij velen in de Zaanstreek nog niet bekend. Echter, bij de voetballende jeugd in Krommenie/Wormerveer/Assendelft staat dit toernooi bekend als het gezelligste en sportiefste toernooi”, aldus de organisatie. Bij dit toernooi kunnen voetballers met hun bestaande team komen, maar ook een vriendenteam maken. Ze kunnen met vriendjes en/of vriendinnetjes waarvan ze het zo leuk vinden om mee te spelen, maar die niet in hun voetbalteam zitten, deze dag eindelijk eens een keertje samenspelen. Net als ieder jaar wordt er weer penalty geschoten om de penaltybokaal, zijn de inschrijfkosten € 7,50 euro per deelnemer inclusief lunchbuffet. Het minimaal aantal deelnemers is 8 spelers en de wedstrijden zijn maximaal 30 minuten per wedstrijd.
“Tijdens het toernooi is er veel gezelligheid, zijn er lekkere hapjes van Toko Teman en ijsjes van Hemels IJs uit Wormerveer.” De inschrijving is inmiddels geopend en er is nog plek bij de categorie O6/O7,O8/O9,O10/O11,O12/O13,O14/O15. Het toernooi vindt plaats op de velden van Sporting Krommenie.
Voor meer informatie kunnen mensen een e-mail sturen naar inschrijven@tondejongtoernooi.nl.
Het toernooi is te volgen op Facebook-pagina Tondejongjeugdtoernooi of www.tondejongjeugdtoernooi.nl.