Country Wilma verrast spelers SVA 1 met nieuwe CD

Country Wilma verraste de spelers SVA 1 met haar nieuwe CD. Zangeres en mascotte van SVA Country Wilma kwam donderdagavond 4 april speciaal naar SVA om haar nieuwe CD aan haar grote fans, de spelers van SVA 1, te overhandigen. Country Wilma heeft een speciale band met de spelers van SVA omdat zij al twee keer heeft opgetreden op kampioensfeesten van dit elftal in de afgelopen jaren. In de kleedkamer, kort na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Kon. HFC 2, was Country Wilma te gast en zong zij samen met de spelers “Jolien”, het nieuwe nummer wat een swingende vertolking is van de Dolly Parton-versie. Na deze kleedkamer sessie werd het nummer ook nog in het clubgebouw van SVA, de Kaaijkhoeve, te gehore gebracht voor de vele aanwezigen. Het dak ging er in ieder geval af. Aankomende zondag om 14;00 uur speelt SVA een uitwedstrijd in Egmond aan Zee tegen Egmondia. De bekerwedstrijd tegen Fortuna Wormerveer die in het verschiet ligt wordt gespeeld op donderdag avond 18 april om 20 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl