Sporting Krommenie viert 20e verjaardag

Exact twintig jaar geleden fuseerden twee Krommenieër voetbalverenigingen, KVV en GVO en gingen samen door als Sporting Krommenie. Dat had behoorlijk wat voeten in de aarde herinnert voorzitter Jan Kee zich nog. Er is in de loop der jaren wat moois neergezet en de vereniging groeit en bloeit en viert momenteel zelfs hoogtij dagen. In Krommenie konden ze afgelopen maand 4 nieuwe grote sponsoren begroeten. Sinds kort prijken daar onder meer de namen van HVMS, Multitubes, KRK en Zaanse Mayonaise op het nieuwe elektronische led scorebord. In de 4e klasse B staat Sporting Krommenie heren 1 momenteel op een verdienstelijke 2e plek en strijd het team onder leiding van Jordi van Beek nog mee om het kampioenschap. Wel moeten er in het resterende gedeelte nog 4 duels gespeeld worden tegen; Sporting-S (thuis,14 apr), Rood Wit Zaanstad(uit,22 apr), WSV`30 (thuis,12 mei) en vv Knollendam (thuis,26 mei).
Op zaterdag 25 mei vanaf 18:00 uur wil de club alle (ex)leden uitnodigen om de 20e verjaardag te komen vieren. Dan zullen er tal van leuke activiteiten zijn waaronder een aantal teams van Sporting Krommenie die het tegen elkaar zullen opnemen en de trekking van de spectaculaire loterij.
Sporting Krommenie is in de loop der jaren flink gegroeid naar zo`n 1000 leden. Er is veel jeugd en weer een flinke meisjesafdeling. Daar zijn de trainingsfaciliteiten voor aanwezig op het uitstekende Provily Sportpark aan de Marslaan in Krommenie.
Van onze verslaggever, foto Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl