Dames voetbal in Zaanstad

Zondag damesvoetbal
In de tweede klasse won WSV’30 de lastige uitwedstrijd tegen Hillegom met 0-2. De ploeg staat nu op de tweede plaats. Na het bereiken van de halve finale van de beker opnieuw
succes dus. De achterstand op koploper de Kennemers is vier punten. Er zijn nog 5 wedstrijden te spelen. KFC won met 0-1 bij DWOW en staat inmiddels op een verdienstelijke 5e plaats.
In de derde klasse verloor zvv Zaandijk met 2-1 van West-Frisia/Dindua. Hierdoor staan ze op de 9e plaats van de 11 ploegen. De laatste drie wedstrijden werden verloren dus dat moet beter kunnen.
In de vierde klasse won sc Hercules-Zaandam voor de tweede keer op rij van DSOV. Vorige week werd het 1-10 en deze keer 6-0. Punten levert het niet op aangezien DSOV later is ingeschreven en buiten mededinging mee doet.
SVA won met 4-2 van de Rijp. Concurrent rkvv Saenden speelde 3-3 gelijk tegen Velsen. SVA staat met drie verliespunten minder dan Saenden bovenaan. De beslissende wedstrijd rkvv Saenden-SVA staat op het programma op Bevrijdingsdag 5 mei om 11:15.
In de vijfde klasse won Westzaan met 4-2 van vv Limmen. De ploeg die op de 7e plaats staat leverde hiermee een goede prestatie want vv Limmen staat derde.
Zaterdag dames voetbal
cvv Blauw-Wit W won in de vierde klasse keurig met 3-0 van Aalsmeer en staat in de middenmoot.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl