Streetkings trekker op KFC Super Saturday

Zaterdag 6 april stond bij KFC in Koog aan de Zaan voor super Saturday. Op deze speciale zaterdag waren en tal van activiteiten die het de moeite waarde maakte een bezoekje te brengen aan de `Groote Koogse`in Koog aan de Zaan.
Het weer zat mee al had de organisatie stiekem gehoopt op een wat sterker doorkomende zon. Dat alles mocht de pret niet drukken.
Deze Super Saturday was één van de mooiste dagen van het jaar. De meeste jeugdteams speelden thuiswedstrijden en die werden omringd door de jongste jeugdleden die op de leukte activiteiten af kwamen. De trekker van de dag was Edward van Gils van Streetkings en de AKKAdemy die langs kwamen. Met de aanwezige crew gaven de balvirtuozen menig `uitdager`een vette panna. Daarmee is de cirkel rond voor de straatvoetballegende waarvan KFC de club is waar hij begon met voetballen.
Ieder lid van KFC kon vandaag van 10:00 tot 16:00 op uitnodiging van de evenementencommissie langs komen om een onvergetelijke dag te beleven. Deze geslaagde dag werd mede in goede banen geleid door een aantal vrijwilligers binnen de club die bereid waren een of meerdere uurtjes vrij te maken om suikerspinnen te draaien, popcorn aan te bieden of het voetbaldartspel in de gaten te houden. Al met al een geslaagde dag die in Koog aan de Zaan absoluut een vervolg gaat krijgen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl