Derdeklasser SVA door naar volgende ronde beker

In Assendelft werden de reserves van Koninklijke HFC met 2-1 verslagen door SVA. De Assendelvers hadden in de vorige ronde verrassend genoeg hoofdklasser DEM uitgeschakeld. Ook de reserves van de Koninklijke HFC had in de beker enkele verrassende uitslagen neergezet. De talentvolle Haarlemmers, die nu bovenaan staan in de hoofdklasse en hier vorig jaar kampioen werden domineerden in de eerste helft. Met een ruststand van 0-1 kwamen de Assendelvers nog redelijk weg. In de tweede helft kwam er een ander SVA uit de kleedkamer waardoor het toch verrassend is dat in de uitwedstrijd tegen derdeklasser SVA een 2-1 nederlaag werd geleden. Via de counter kwam SVA er een paar keer prima uit en dit bleek resultaatgericht. Uiteindelijk incasseerden de bezoekers toch nog twee tegentreffers.
Koninklijke HFC trainer Laurens ten Heuvel, met een verleden in het betaalde voetbal bij onder meer bij (jeugd) Ajax, FC Den Bosch, Barnsley, Telstar en FC Haarlem.
Philippo Morselli opende de score, maar deze stand kon niet verder worden uitgebreid. De bezoekers moesten zelfs twee tegentreffers incasseren: 2-1. Hierdoor komt SVA net als Fortuna Wormerveer dat gister met 5-0 van Velsen won vandaag in de koker voor de loting van de districtsbeker.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl