Loting kwartfinale districtsbeker op vrijdag 5 april

Deze vrijdag wordt er al geloot voor de kwartfinales van de districtsbeker. Hoewel nog niet alle wedstrijden in de achtste finale zijn afgewerkt, is wel bekend dat hier twee clubs uit de regio bijzitten: Fortuna Wormerveer en SVA
De duels in de kwartfinale staan gepland voor 16, 17 of 18 april. Een plek in de halve finale betekent tevens een ticket voor de landelijke KNVB Beker. Naast Fortuna Wormerveer en SVA hebben ook JOS/Watergraafsmeer, SDO, SVL en Grasshoppers zich bij de laatste acht geschaard. Hier komen de winnaars van de wedstrijden van donderdag Zuidvogels/Hollandia T, SVA/Koninklijke HFC 2 en Fortuna Wormerveer/Velsen nog bij.
Vrijdagochtend om 09:30 uur worden in Zeist de acht overgebleven ploegen aan elkaar gekoppeld. De loting wordt verricht door scheidsrechtersbaas Dick van Egmond en is live te volgen via het Twitter-account van de KNVB West 1. De uitkomst van de loting is direct daarna te zien op deze website.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl