Speler van de Maand: Finn Molenaar van KFC naar AZ

ZAANSTAD- Finn Molenaar is door de AZ Jeugdopleiding uitgeroepen tot Speler van de Maand maart. De jonge keeper werd in de winterstop doorgeschoven van AZ Onder 11 naar Onder 12 en is de opvolger van Wouter Goes.
De titel van Speler van de Maand wordt gegeven aan talenten die zowel op het veld als daarbuiten durven uit te blinken, honderd procent inzet tonen, goed trainen en spelen en altijd bezig zijn om zich te ontwikkelen.
Blei: ‘Benieuwd naar verdere ontwikkeling’
Volgens zijn trainer Dico Blei maakte Molenaar in de afgelopen periode een uitstekende indruk. “Het valt enorm op dat hij hard traint en zichzelf constant uitdaagt en verbetert. Finn straalt in woord en gebaar uit dat hij heel graag wilt en laat dat op het veld tot uiting komen door zowel op trainingen als in wedstrijden heel goed te keepen. Wij zijn benieuwd hoe hij deze positieve ontwikkeling door gaat zetten.”
Bepalende speler
De 11-jarige keeper profileert zich in zijn eerste seizoen bij de club bovendien als een sterke persoonlijkheid. “Hij zit sinds de winterstop bij AZ Onder 12 en is steeds meer een bepalende speler, die de boel op zijn manier regelt. Met hoe hij bezig is met zijn ontwikkeling is Finn een voorbeeld voor de anderen in de groep en dat is een belangrijke reden voor zijn uitverkiezing tot Speler van de Maand. Het lijkt mij een fijne teamgenoot, aangezien hij niet alleen met zichzelf maar zeker ook met zijn medespelers bezig is.”
In de voetsporen van…
Molenaar treedt met zijn uitverkiezing tot Speler van de Maand in de voetsporen van enkele collega-doelmannen. In het verleden ontvingen ook onder anderen Joey Roggeveen, Mees Bakker, Nick Olij en Jasper Schendelaar de eervolle titel.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl