Misha Salden vertrekt bij FC Volendam

Misha Salden vertrekt na dit seizoen bij FC Volendam. De Assendelver komt dan niet meer voor in de nieuwe koers die de club gaat varen. Begin dit jaar was Salden nog hoofdtrainer en technisch manager bij de club. Salden werd dit seizoen als hoofdtrainer opgevolgd door Hans de Koning. Zelf speelde Salden in het verleden 141 duels in het shirt van FC Volendam. Maandag avond verloren de Volendammers met 3-4 van FC Dordrecht en hiermee zijn de kansen op de nacompetitie verkeken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl