vv Knollendam vindt aansluiting na overwinning op Zeevogels

Voor Knollendam was het alweer even geleden dat de volle winst werd behaald. Afgelopen zondag was het eindelijk weer eens zo ver.
Na vier wedstrijden op rij te hebben verloren lukte het vv Knollendam om afgelopen zondag weer eens te winnen. In Egmond aan den Hoef werd de negatieve spiraal doorbroken door Zeevogels met 2-3
te verslaan. Het was niet het beste voetbal maar dat is voor trainer Geert Rol momenteel niet belangrijk want de winst telt. Bij de bezoekers uit Oost Knollendam was de wil om te winnen aanwezig.
Ondanks dat vv Knollendam kwam twee keer op achterstand kwam scoorde het in de allerlaatste seconde de winnende goal en toonde dit maal veerkracht. Door de overwinning houdt Knollendam de aansluiting op Zeevogels en RCZ en neemt het afstand van de hekkesluiter Duinrand S en nummer voorlaatst Sporting S.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl