rkvv Saenden beslist wedstrijd tegen Sporting S in Zaans kwartiertje

In de Vierde klasse B liet rkvv Saenden de bezoekers van Sporting S kansloos. De Wormerveerders hadden wellicht wel aan hun doelsaldo kunnen werken al heeft het mede concurrent De Rijp qua doelsaldo ingehaald.Al na twaalf minuten leidden de Wormerveerders met 4-0 en was duidelijk dat hun favorieten niet zouden struikelen over de mede-hekkensluiter.
Samen met Sporting Krommenie en De Rijp strijdt rkvv Saenden om de titel van de vierde klasse B. De ploeg liep één van de drie wedstrijden in die het achterloopt op de concurrent.
De Rijp voert de ranglijst ook na zondag nog aan, maar heeft vier verliespunten meer dan de Wormerveerders. Bij rkvv Saenden doen ze overigens niet meer aan onderschatten.
Dat is de ploeg al eens vaker gebeurt en van die fout heeft het geleerd.
Binnen twee minuten was het al raak voor de Zaankanters. Het was Giorgio Bartelink, die profiteerde van zwak verdedigen van de bezoekers en de bal van dichtbij intikte. Twee minuten daarna was het opnieuw raak (2-0). Dit keer dankzij een bekeken schot in de kruising van Jordy Poyato. En in de negende minuut scoorde Damian Wijndal na een fraai opgezette aanval 3-0, drie minuten later gevolgd door een benutte vrije trap van Jordi de Wit: 4-0. Een heerlijke droomstart voor rkvv Saenden dat er zondag zin in had. Het tempo bij de thuisploeg ging omlaag en de ploeg van Rene Reijinga scoorde pas weer in de tweede helft. Saenden liet na daarna de teugels vieren en bleef de beter partij. Uiteindelijk werd de stand in de tweede helft nog op 6-0 gebracht. Een overtuigende overwinning welke goed voor het doelsaldo want vorige week won De Rijp met 9-1 van vv Knollendam.
Opstelling rkvv Saenden;
Saenden: Kusadasi, D. Poyato, Manuputty, Hijstek (49. Noija), Meijns, Louhatapessy, Bartelink, J. Poyato (60. Manuputty), De Wit (69. Stam), Wijndal, Bruijn.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl