vv Jisp verliest nipt van koploper

Onder een heerlijk zonnetje begon vvJisp goed aan de wedstrijd wat resulteerde in een paar kansen die echter geen doelpunt opleverde. In de 12e minuut van de, voor de rest matige, eerste helft, kreeg Flamingo’s een wel zeer makkelijk gegeven strafschop die, een op dat moment onverdiende, 0-1 stand opleverde. Veel tijd kreeg vv Jisp niet om van die tegenslag te herstellen daar het 4 minuten later de 0 -2 om de oren kreeg, wat ook de ruststand was.
In de betere tweede helft begon vv Jisp fel en dat leverde in 55e minuut de meer dan verdiende tegentreffer op. Uit een schitterende voorzet van de ingevallen Peter Heijkamp, kopte Max Looijer de bal prima in.(1-2) Voor vv Jisp was het jammer dat 2 minuten later de bal alweer in het net lag maar dan in het voor vv Jisp verkeerde doel.(1-3) In de 80e minuut dreigde het opnieuw spannend te worden door een goed schot van wederom een invaller. Ricardo van Hoorn schoot de bal uit een rommelige situatie prima in de uiterste hoek.(2-3) Flamingo’s maakte echter 3 minuten later aan alle spanning een eind door de 2-4 en tevens eindstand op het bord te schieten en neemt zo de koppositie weer over van Opperdoes. vv Jisp kan terugkijken op een, vooral in de tweede helft, goede wedstijd en dat biedt hoop voor de uitwedstrijd tegen cvv Blauw Wit W aankomende zaterdag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl