Zaanse inbreng in de jeugdopleiding bij Ajax.

Vanmorgen was VIZ/VoetbalInZaanstad getuige van een jeugdwedstrijd op de Toekomst waar Ajax jo10-1 het opnam tegen FC Utrecht jo10-1. Het Zaans getinte rood wit van Ajax bleek mede door de inzet van keeper Giovanni van der Wijst en Shae Jurcka een maatje te groot voor de bezoekers uit Utrecht. De gretige en getalenteerde voetballers uit Assendelft hebben vorige week te horen gekregen dat hun verblijf in Amsterdam is verlengd met in ieder geval een seizoen. Beide spelers genieten van elke training en wedstrijd en er viel te zien dat beide talenten goed kunnen voetballen. De Amsterdammers hebben een sterke selectie waar vele BVO teams nauwelijks tegenop kunnen.
Jurcka en van der Wijst hebben ook voor volgend seizoen in Amsterdam voldoende leerstof aangereikt gekregen. In de jeugdopleiding van de Ajacieden is bij hen duidelijk zichtbaar dat sterke punten worden versterkt en verbeterpunten worden verbeterd. Wij houden deze talenten nauwlettend in de gaten.