‘Supertrio’ blijft Fortuna W trouw

[WORMERVEER] Het seizoen 2018-2019 in nog volop gaande, maar het nieuwe seizoen is al nadrukkelijk in beeld. Fortuna W benoemde reeds een nieuwe hoofdtrainer en is nu druk doende de selectie voor komend seizoen samen te stellen. Drie belangrijke spelers hebben aangegeven graag te willen blijven. ‘Dicht bij huis, samen met je vrienden en op prima niveau. Wat wil een mens nog meer?’
Het trio Jermano Huwäe, Milan Klopper en Nick Snelders mag gezien worden als de sterhouders van de selectie. Zij waren dan ook nauw betrokken bij de gesprekken met de nieuwe trainer. ‘Die gesprekken waren zeer positief. Hij wil de spelers beter maken. Plus dat de doorgroei van de jeugd heel belangrijk is.’
Het trio is zelf ook nog jong (resp. 24, 23 en 26) maar heeft al ruime ervaring in het voetbal. Snelders kwam naar Fortuna W in de derde klasse. Samen met Klopper (die alle kampioenschappen heeft meegemaakt) heeft hij de opgaande lijn meegemaakt en mede vorm gegeven. ‘En het einde is nog lang niet bereikt voor deze ploeg’ klinkt het strijdlustig.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl