Jong AZ in slotfase onderuit in Oss

Jong AZ is vanavond in de slotfase onderuit gegaan tegen Top Oss. Na een matige eerste helft maakte Rommens een kleine tien minuten voor tijd de beslissende treffer. Door de nederlaag blijven de Alkmaarse beloften achttiende in de Keuken Kampioen Divisie.
De eerste helft was er niet eentje om over naar huis te schrijven. Na een kwartier kreeg Top Oss het eerste kansje maar een poging van Rommens werd eenvoudig gekeerd door De Boer. Halverwege de eerste helft was het Jong AZ dat de eerste grote kans noteerde, een kopbal van Kramer belandde echter in de handen van Koeman. In de slotfase van de eerste helft drong de thuisploeg wel aan, alleen leverde dat geen grote kansen op.
Na de pauze was het niet veel beter. Via Kaak waren de Ossenaren tweemaal dichtbij een voorsprong, maar eenmaal ging een poging over en iets daarna redde De Boer. Tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg dan toch op voorsprong door een doelpunt van Rommens. De middenvelder wist met een kopbal de doelman van AZ te verschalken. Jong AZ ging hierna op jacht naar de gelijkmaker en was via Jacobs in de blessuretijd nog dichtij. De poging van de middenvelder ging echter over.
Karakteristieken
Doelpunten: 83’ Rommens 1-0
Gele kaarten:
Opstelling Jong AZ: De Boer; Savastano (62’ De Haas), Bergsma, Kramer, Wijndal (61’ Church); Goudmijn (85’ Jacobs), Koopmeiners, Helmer; Mihalik, Duin, Reijnders
Opstelling Top Oss: Koeman; Asmelash, Stuy van den Herik, Nieveld, Pique, Van der Sluys; Kaak, Rommens, Janssen; Smeets, Dogan (90’ Ladan)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl