Start schoolvoetbal Zaanstad-Midden

KOOG AAN DE ZAAN – Op de velden van voetbalvereniging KFC in Koog aan de Zaan start woensdag 3 april vanaf 15.25 uur het Schoolvoetbaltoernooi Zaanstad-Midden. Woensdag 10 april komen alle scholen nogmaals in actie en woensdag 17 april is de finaledag. De meisjes en jongens uit groep 7 en 8 van veertien basisscholen uit Koog aan de Zaan, Zaandijk, Westerwatering en Westzaan gaan strijden om de felbegeerde trofeeën. Alle informatie over het schoolvoetbaltoernooi Zaanstad-Midden is te vinden op www.schoolvoetbalzaanstadmidden.jimdo.com.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl