Speelschema KNVB nacompetitie zaalvoetbal beschikbaar

Daar waar eerder al de nacompetitieschema’s voor het veldvoetbal werden gepubliceerd, zijn inmiddels ook de schema’s nacompetitie zaalvoetbal beschikbaar. In de A-categorie wordt gestreden voor promotieplekken en om nacompetitie voor degradatie te ontlopen.
Op KNVB Assist Wedstrijdsecretarissen is het landelijke nacompetitie schema en zijn de schema’s van alle districten gepubliceerd. Richting het einde van het seizoen worden de schema’s wekelijks voorzien van een update aan de hand van de resultaten van het voorgaande weekend. Het betreft nadrukkelijk conceptschema’s. Door allerlei oorzaken (uitloop competities, lopende tuchtzaken, afgelastingen, etc.) kan dit nog worden aangepast. Voor de regio West 1 zullen de wedstrijden in sporthallen Zuid in Amsterdam worden afgewerkt.
Het speelschema is via onderstaande link vindbaar
https://www.knvb.nl/downloads/bestand/19353/west-i-schema-nacompetitie-1819—zaal

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl