FC Volendam zegt contracten van zes spelers formeel op

Volgens de richtlijnen van de CAO voor contractspelers Betaald Voetbal Nederland heeft FC Volendam voor de deadline van 31 maart duidelijkheid gegeven aan de spelers met een aflopend contract. In de afgelopen weken is de club in gesprek gegaan met deze spelers over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2019/’20. Dit heeft ertoe geleid dat een aantal opties in contracten is gelicht en dat een aantal contracten formeel is opgezegd.
De opties in de contracten van de volgende spelers worden gelicht: Nordin Bakker, Mike Eerdhuijzen, Mitchel Michaelis en Boy Deul. Dit kwartet staat dus ook het komende seizoen onder contract bij FC Volendam. Het gaat om de volgende spelers; Rodney Antwi, Anthony Berenstein, Ties Evers,Paul Kok, Erik Schouten, Jordi van Stappershoef. Uiteraard houdt FC Volendam de mogelijkheid open om de komende periode in gesprek te gaan met de spelers van wie het contract formeel is opgezegd.
Foto; Frank Brussel
Bron: fcvolendam

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl