Zaanse AZ Selectiedag bij KFC uitverkocht

ZAANSTAD- Na eerder Alkmaar is nu ook de AZ Selectiedag bij KFC uitverkocht. Alle 360 toegangsbewijzen voor locatie Koog aan de Zaan zijn ingenomen. Voor de overige vijf selectiedagen zijn nog wel tickets verkrijgbaar. Kinderen uit de regio Zaanstad die naast een ticket hebben gegrepen, hoeven niet te treuren. Zij kunnen zich ook inschrijven voor AZ Selectiedag in het nabijgelegen Uitgeest. Wil jij je inschrijven voor de AZ Selectiedagen in Spanbroek, Hoorn, Bleiswijk, Uitgeest of Bloemendaal? Dat kan nog wel en raadpleeg hiervoor de website van de Alkmaarse club op www.az.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl