KFC gooit eigen glazen in op bezoek bij de Foresters

HEILOO Door de 2-1 zege op KFC hebben de Heilooërs ook de aansluiting met de ploegen die veilig staan bewerkstelligd. Dit ging ten koste van KFC dat onder leiding van trainer Guillaume Groot de intentie had om iets van de 3e periodetitel te maken. Na een goede start zakte de ploeg afgelopen zondag door het ijs.
Ondanks het feit dat de ploeg uit Heiloo weer de nodige moeite had een representatief op de been te brengen, had de coach van de tegenstander wel een selectie neergezet die tot het uiterste wilde gaan. De eerste helft ging nog gelijk op en keken de bezoekers uit Koog aan de Zaan, door een foutje op het middenveld bij de Foresters en een laatste man die veel te snel instapte – tegen een 0-1 voorsprong aan door een goal van Kevin Wijndal. Na de hervatting was een geheel ander beeld te zien. Foresters nam het heft in handen en speelde voornamelijk op de helft van KFC. Binnen vijf minuten werd het offensief beloond toen Ozair Dahi de stand op 1-1 bracht.,,KFC kreeg nog één goede kans, maar daarna zijn ze er niet meer aan te pas gekomen”, aldus de coach van de Foresters. Barry Koppes zorgde voor de 2-1 en had de pech dat de arbiter enkele minuten later niet had gezien dat zijn inzet achter de doellijn werd weggeschoten.
Foresters – KFC 2-1 (0-1). Kevin Wijndal 0-1, Ozair Dahi 1-1, Barry Koppes 2-1.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl