Sporting Krommenie mist aansluiting met koplopers

Vierde klasse B; Op een of andere manier was de spirit bij Sporting Krommenie niet aanwezig. Na de thuis nederlaag van vorige week tegen rkvv Saenden en de eerder moeizame winst tegen Zeevogels lijkt Krommenie in een klein dipje te zitten. Djoi de Vries van Alcmaria Victrix bleek in het laatste kwartier van de wedstrijd een ware plaag voor de thuisploeg. Hij scoorde een hattrick en hielp zijn ploeg aan de 0-3 zege. Inmiddels word de ploeg van Jordi van Beek op de hielen gezeten door WSV`30 dat slechts op twee punten achterstand staat en Alcmaria Victrix dat volgende week wederom tegen Sporting Krommenie aantreedt omdat het om een inhaalwedstrijd gaat. Winnen de Alkmaarders weer dan kan het op gelijke hoogte met de Krommenieërs komen en is het zelfs weer bij in de race om het kampioenschap. Dat sv De Rijp met maar liefst 9-1 van vv Knollendam won maakte de zondagmiddag extra zuur. Coach Jordi van Beek baalde van de nederlaag, zeker omdat er kansen lagen. Er werd namelijk drie keer op de paal geschoten. Het moeilijk scoren is wel vaker een probleem voor de Krommenieërs. De kansen waren ook dit keer niet aan de thuisploeg besteed. De ploeg van van Beek had het grootste gedeelte van de wedstrijd onder controle maar kenmerkend was de bal op de binnenkant van de paal na rust van Sporting Krommenie aanvaller Kevin de Wit. Vlak daarna viel het doelpunt aan de andere kant en stond het 0-1. Hier kwamen de Krommenieërs niet meer van terug.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl