RCZ moet punten aan Rood Wit Zaanstad laten

Zaandam,Vierde klasse B
De Racers oftewel RCZ verloor zondag met 0-3 van Rood Wit Zaanstad.
Duidelijke cijfers maar volgens RCZ coach Frank Schuitemaker was de thuisploeg zeker niet kansloos. Racing club Zaandam kreeg voldoende kansen en stond goed. Vlak voor en vlak na rust beslisten Rood Wit Zaanstad de wedstrijd. Uiteindelijke vond Schuitemaker dat zijn ploeg terecht had verloren tegen de verhouding in. Rood Wit Zaanstad speelde op de lange bal en de zwart witten van RCZ waren minder scherp dan vorige week. Rood Wit Zaanstad trainer Faruk Kibaroglu was tevreden. Zijn ploeg won voor de derde keer op rij. Hij vond dat zijn ploeg veel passie en inzet toonde. Naarmate de wedstrijd vorderde werd zijn ploeg steeds sterker. Voor rust opende Ferdi Samat na een solo de o-1. Na rust vergrootte Rood Wit Zaanstad de voorsprong dankzij doelpunten van Mert Ucar en Ali Osman Üsal.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl