Dikke nederlaag vv Knollendam tegen koploper De Rijp

In de vierde klasse B is vv Knollendam gister in De Rijp genadeloos afgestraft. De Oostknollendammers kregen eeen flink pak rammel en verloren met maarliefst 9-1 van koploper De Rijp. Knollendam trainer Geert Rol liet zich niet van de wijs brengen en zag het nog niet eens zo heel ernstig in. De Rijp is een goede ploeg liet hij weten en we hebben geknokt, al was het tevergeefs. In het begin kregen de bezoekers zowaar wat kansjes maar na de 3-0 knakte er iets in de ploeg. Beide ploegen gingen de rust in met een 5-0 tussenstand op het scorebord. Dan weet je dat je de schade beperkt moet houden. Gelukkig kon Omar Hamouna na rust nog een doelpunt scoren voor vv Knollendam maar de ploeg kon niet voorkomen dat het met een uiteindelijke 9-1 huiswaarts moest keren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl