Strijdend vv Jisp pakt nu wel 3 punten

Waar vv Jisp vorige week in Schagen nog strijdend ten onder ging, bleven de 3 punten nu wel in Jisp ten koste van Dindua uit Enkhuizen. Nog steeds geteisterd door blessures begon vv Jisp furieus waardoor er een aantal kansen ontstonden die niet benut werden en had het ook pech dat een vrije trap van Quinten Klopper op de lat uiteenspatte. Al in de 10e minuut moest ook nog Tjeerd Beijaard uitvallen met een rugblessure, hij werd zeer verdienstelijk vervangen door Kevin Zwart die na 10 weken blessureleed weer kon voetballen. Na 20 minuten opende spits Klopper de score na een goede aanval, uit een pria pass van Dide Spruijt. Dit was ook de ruststand. De tweede helft was rommelig, vv Jisp miste de kansen om de wedstrijd te beslissen en Dindua kon aanvallend niet echt een vuist maken en werd mede dankzij de uitblinkende Jaimy Bloem niet echt gevaarlijk. Een kwartier later was het opnieuw Quinten Klopper die uit een vrije trap scoorde en de wedstrijd leek te gaan beslissen echter 5 minuten later scoorde Dindua uit een rommelige situatie de aansluitingstreffer. Gelukkig voor vv Jisp werd Dindua de laatste minuten niet meer gevaarlijk en waren vriend en vijand er over eens dat dit een dik verdiende overwinning was. Volgende week ontvangt vv Jisp het sterke en tevens fier aan kop gaande Flamingo’s uit Alkmaar.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl