OFC en OSS’20 houden elkaar in evenwicht in stevig duel

Derdedivisionist OFC is naar de vierde plaats gezakt na een gelijkspel tegen OSS’20. In Oss wisten beide ploegen niet te scoren. De ploeg van Eric Heerings staat nu vier punten achter koploper Jong FC Volendam.
Het was een zware en harde wedstrijd tussen de nummers drie en vijf van de Derde divisie. “Geen mooie wedstrijd”, gaf OFC-aanvaller Edip Biberoglu toe. Beide ploegen gingen er stevig in, wat leidde tot harde duels waarbij op of soms over het randje werd gespeeld. Dat scheidsrechter Timmer geen enkele kaart trok mag een klein wonder heten.
OSS’20 begon sterk aan de wedstrijd en kreeg nog in de eerste tien minuten de eerste grote kans van de wedstrijd. OFC-doelman Atam Koroglu bracht redding en voorkwam een vroege achterstand. Het was veelzeggend voor de wedstrijd dat dit ook de enige echte kans voor de thuisploeg zou blijven. OFC wist daar echter niet veel tegenover te zetten. “De eerste helft was niet best,” moest ook Biberoglu concluderen. Het duel werd voornamelijk op het middenveld uitgevochten, waardoor geen van beide teams echt kon doorbreken. De Oostzaners wisten de tweede helft wel iets meer naar zich toe trekken. Kansen voor Soufiane Reclaoui (schot naast) en Biberoglu (schot uit een lastige hoek) leidden echter niet tot doelpunten. Daarmee bleef het duel zonder doelpunten en zonder winnaar.
“Zij zijn ons soort tegenstander niet,” aldus Biberoglu, die zich neerlegde bij de puntendeling. “Dit is gewoon een goede ploeg. Als je daar niet kunt winnen, neem je gewoon een punt mee.” Door het gelijkspel zijn beide ploegen nu op de ranglijst gepasseerd door UNA, dat aan een sterke reeks bezig is. Wint OFC volgende week van HSC ’21, dan zou het de tweede plaats kunnen innemen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl