PSZ houdt schade met reservekeeper beperkt

Onderin de zaterdag derde klasse A heeft Kadoelen gedaan wat het moest doen: winnen van rode lantaarndrager PSZ. De hekkensluiter werd met 0-4 verslagen door de ploeg van Marc Onsia.
In Zaandam ontbraken wat vaste waardes bij de bezoekers, maar zonder die vaste krachten lukte het de Amsterdammers ook om PSZ te verslaan. Het enige wapenfeit van de thuisploeg was in de tiende minuut. Darnell Brunswijk ging onder de bal door, waarna Muwali Babel recht op doelman Mike Oudshoorn. In de fase hiervoor had Kadoelen al op voorsprong moeten staan.
Na twintig minuten werd de score wel geopend. Hierna was het wachten op de 0-2. Deze kwam ietwat gelukkig uit de lucht vallen. Nadat de Zaanse defensie een indraaiende bal van Outhuijze niet helemaal wegkreeg, nam Udo San A Jong deze in één keer op zijn pantoffel en zijn kogel verdween onhoudbaar achter de 49-jarige doelman Hendrik-Jan de Vries.
Op slag van rust werd de score nog naar 0-3 getild. Met zijn buitenkant schoot De Vries over de grond raak. In de tweede helft was het niveau erbarmelijk en bij vlagen van een zeer bedenkelijk niveau. PSZ zakte volledig terug en kon niet meer, terwijl Kadoelen er niet in slaagde om genoeg tempo te ontwikkelen en het de thuisploeg zo moeilijk te maken. Op die manier bloedde de wedstrijd dood.
Pas vijf minuten voor tijd werd de eindstand op 0-4 bepaald. Dat het zo lang wachten was op een treffer, lag aan het onrustige spel van de Amsterdammers. Kans na kans werd verprutst of er werden verkeerde keuzes gemaakt. Kadoelen vergat echt aan het doelsaldo te werken en PSZ heef er weer een duel opzitten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl