Speciale zaterdagavond wedstrijd voor Fortuna W

Fortuna Wormerveer kan alvast een beetje wennen mocht de KNVB besluiten om de hoofdklasse poules in te delen op regio in plaats van de speeldag. Er wordt dit weekend door Fortuna Wormerveer namelijk niet op de gebruikelijk zondagmiddag gespeeld. Vanavond al om 19 uur speelt de ploeg van trainer Martin de Groot tegen Hollandia uit Hoorn.
In de uitwedstrijd leken de Wormerveerders de overwinning binnen te hebben maar kwam Hollandia in de 95e minuut op gelijke hoogte. Ook vanavond beloofd het een interessante wedstrijd te worden. Hollandia staat op de ranglijst drie plaatsen lager dan Fortuna W maar dat geeft een vertekend beeld. Door afgelastingen kwamen de bezoekers al drie weken niet in actie en met twee punten minder en drie duels minder kan Hollandia nog wat stappen maken.
Zaanse clubs kiezen er af en toe voor om de wedstrijd te verplaatsen. Vanavond kan het zomaar eens gezellig worden want na afloop kunnen de supporters een drankje drinken en luisteren naar zanger Marcel Kramer. Dan viert ook de supporters vereninging `Fortuna Fans` haar maar liefst 90 jarig bestaan. Dan word ook de trekking gedaan van de jubileumloterij der Fortuna Fans. De tenten staan inmiddels klaar om de gasten te kunnen ontvangen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl