Update bouw sporthal AZ en herinrichting parkeerterrein

De bouw van de indoorhal van AZ op het voormalige ZCFC trainingsveld begint nu serieuze vormen aan te nemen, het kunstgras is inmiddels gelegd en het zal niet lang duren voordat de hal zelf ook zal worden geplaatst. Hierna zal het zeker nog enkele weken duren om alles af te ronden.
Met de plaatsing van deze hal, zal ook het parkeerterrein onder handen worden genomen. Hier gaat wel het een en ander veranderen. Ongeveer de helft van de parkeerplaatsen zal betaald parkeren gaan worden. De precieze invulling is nog niet bekend. Voor voetballers en bezoekers op het Kalverhoek sportcomplex is het belangrijk om te beseffen dat men in de toekomst op tijd bij bijvoorbeeld ZCFC moet zijn voor de niet betaalde parkeerplaatsen want hiervoor geldt vol is vol.
Uit de besprekingen over de herinrichting is het het ZCFC bestuur gelukt om 7 gereserveerde plaatsen te realiseren voor de ingang. In de bestuursvergadering van maandag 25 maart zal het voorstel worden gedaan deze voor het bestuur vrij te maken. De week erna (op maandag) is er een extra vergadering met alle partijen ingelast om de verdere details en planning te bespreken, dit om eventuele overlast naar de toekomst toe voor leden en bezoekers tot een minimum te beperken aldus het bericht op de website van ZCFC.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl