Blauw-Wit (W) verliest verdiend in Slootdorp: 4-0

Na twee overwinningen op een rij wist het elftal van Pieter van Netten vandaag bij Wieringermeer geen punten te behalen. Al binnen negen minuten kwam Wieringermeer op voorsprong door een fout in de achterhoede. In de opbouw verloor aanvoerder Mats van Olst de bal en dit werd afgestraft door aanvaller Thijs Boersma. cvv Blauw-Wit probeerde zich te herpakken maar wist aanvallend te weinig te creëren. Een harde overtreding op keeper Joris Crok leek te zorgen voor een overtalsituatie, maar doelpuntenmaker Thijs Boersma werd gespaard en kreeg slechts geel van arbiter Jansen. Vlak voor rust kwam Wieringermeer op 2-0 via Sander Veenstra.
Na een zwakke eerste helft begon cvv Blauw-Wit na rust een stuk scherper. Tot echt grote kansen leidde dit echter niet. Halverwege de tweede helft gooide Sander Veenstra met zijn tweede goal de wedstrijd in het slot. Even later kwam Wieringermeer met 10 man te staan. Waar Thijs Boersma voor rust ontsnapte aan rood mocht hij nu alsnog vertrekken na een tweede gele kaart (geen afstand houden bij een vrije trap). Hierna had cvv Blauw-Wit via Lava Dollart een grote kans om er nog een wedstrijd van te maken maar het mocht niet zo zijn voor de West-Knollendammers. Vlak voor tijd werd het uit een corner nog 4-0 voor de ploeg uit Slootdorp. Een vervelende nederlaag voor van Netten en zijn ploeg, waarbij de aansluiting naar de subtop wordt gemist.
Volgende week speelt CVV Blauw-Wit (W) de inhaalwedstrijd thuis om 14:30 uur tegen AFC ’34. Het spel moet dan een stuk beter zijn om de drie punten in West-Knollendam te behouden.
Opstelling CVV Blauw-Wit (W): J. Crok; M. van Tunen, M. van Olst (C), K. Schenk, R. Veldhuis (68′ B. Zwaagstra); S. Vreeburg (25′ R. Koers), I. Eren, D. Roos; E. Craig, L. Dollart, M. de Vries (27′ M. Veldhuis).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl