AZ in Wijdewormer onderuit tegen Malmö FF

ZAANSTAD- AZ heeft donderdagmiddag een oefenduel met het Zweedse Malmö FF verloren. Zonder de uitgevlogen internationals werd het op het AFAS Trainingscomplex 0-1. Al vroeg in de wedstrijd maakte Jo Inge Berget het enige doelpunt. Malmö begon sterk aan het duel in Zaanstad en maakte al in de negende minuut 0-1. De bal bleef hangen voor het doel van Piet Velthuizen en belandde achter Jo Inge Berget. De Noor bedacht zich geen moment en hakte de bal tegen het net. De kansen kwamen er voor AZ. Na de goal werd AZ dominanter, maar kwam het nauwelijks tot kansen. De grootste mogelijkheid was voor de Zweden. Guillermo Molins punterde na een snelle uitbraak op het doel, waarna Velthuizen met de voeten kon redden. In de tweede helft liep het anders.Na de onderbreking konden beide ploegen amper imponeren. De thuisploeg had weliswaar het beste van het spel, tot echte kansen kwam het niet.
WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN
AZ – Malmö FF 0-1 (0-1)
Oefenduel
Opstelling AZ: Piet Velthuizen (46. Rody de Boer); Ricardo van Rhijn, Pantelis Hatzidiakos, Ron Vlaar (62. Thijs Oosting), Stijn Wuytens (78. Joris Kramer) Thomas Ouwejan; Adam Maher (46. Ondrej Mihalik), Guus Til, Léon Bergsma; Mats Seuntjens, Jeremy Helmer (78. Jelle Duin).
Basis opstelling Malmö FF: Johan Dahlin; Andreas Vindheim, Lasse Nielsen, Rasmus Bengtsson, Behrang Safari; Erdal Rakip, Sören Rieks, Anders Christiansen Romain Gall; Jo Inge Berget, Guillermo Molins.
Scoreverloop: 9. Berget 0-1
Gele kaarten: Christiansen (Malmö FF)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl