Oud-AZ’er Edwin Vork zet zich in voor walking football

ALKMAAR- Edwin Vork en AZ zetten zich in samenwerking met Alkmaarsche Boys, KNVB en de Gemeente Alkmaar in voor een actieve levensstijl onder de doelgroep 55-plus. Vandaag vond de kick-off van walking football in Alkmaar plaats bij Alkmaarsche Boys. Als je kennis wilt maken met deze aangepaste vorm van voetbal, kun je jezelf nog steeds geheel vrijblijvend opgeven om hieraan deel te nemen.
Kees Kist, Henk van Rijnsoever, Edwin Vork, Eric te Paske en Bob van Rijssel zijn een greep uit de lijst van oud-AZ’ers die vandaag aanwezig waren bij deze kick-off. Samen met de leden van Goud van De Hout wil AZ via walking football haar supporters een leven lang van voetbal laten genieten. Tijdens de trainingen kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd en daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.
Net als in de Zaanstreek waar het Walking Football bij vv Assendelft wordt gepromoot in samenwerking met sc Telstar gaat de campagne op maandag 8 april van start.
Foto; Edwin Vork, op de foto als 6e persoon, tussen de keepers met overige spelers van Goud van de Hout (Oud AZ)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl