OldStars Walking football

ASSENDELFT – Walking football is een variant op het reguliere voetbal. Bij dit speltype mogen voetballers alleen wandelen. Dit om blessures te voorkomen en 55-plussers de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen. Het kan de perfecte variant zijn voor voetballiefhebbers waarvoor rennen door lichamelijke ongemakken geen optie meer is, die lang niet hebben gevoetbald of nu pas willen beginnen met voetbal. De nadruk ligt op het positiespel, voetbal zonder te rennen, zonder fysiek contact, zonder keepers en zes tegen zes. Plezier en sociale contacten staan bij walking football voorop. Maandag 8 april om 19.00 uur is de aftrap van OldStars walking football bij vv Assendelft. Op deze avond gaat Bob Koning van Careworx uitleg geven over deze speelvorm en komen de mannen van het Telstar OldStar-team een demonstratiewedstrijd tegen een aantal 55’ers spelen die zich al hebben aangemeld voor het OldStars-team van vv Assendelft. Wethouder van sport Gerard Slegers is deze avond ook op sportpark De Delfthoek aan de Dorpsstraat 253B aanwezig. Bezoekers kunnen zich laten informeren en zich vermaken tijdens de demonstratiewedstrijd.
Het programma ziet er als volgt uit:
19.00 uur: inloop met koffie/thee en lekkers;
19.15 uur: uitleg over walking football door Bob Koning;
19.45 uur: walking footballdemonstratiewedstrijd Telstar OldStars – vv Assendelft OldStars;
20.45 uur: afsluiting in de kantine met een hapje en een drankje.
Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig. Wie zich wil aansluiten bij het OldStars-team van vv Assendelft kan een e-mail sturen naar walkingfootball@vvassendelft.nl of bellen naar 06-25055542. In de week na maandag 8 april starten de trainingen onder leiding van Sven Talsma. Deelname is gratis.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl