Kleedkamerfeestje voor selectie zvv Zaandijk

Door weer en wind wint won ZVV Zaandijk afgelopen zondag in Schermerhorn met 1-3 van Sporting S door doelpunten van Asher Pinas, Kevin Tania en Tom Stor.
Zoals wij hebben vernomen is het dan altijd gezellig in de kleedkamer bij zvv Zaandijk en is er aanleiding voor een klein feestje.
Nog geen 3 weken geleden trof zvv Zaandijk in Egmond Binnen de Zeevogels in een uitwedstrijd tijdens het inhaalweekend.
Deze wedstrijd werd met 0-1 gewonnen. De week daarvoor werd er een dikverdiend punt behaald in de thuiswedstrijd tegen vvv Westzaan.
Kortom, zvv Zaandijk zondag 1 heeft tot nu toe een goede reeks weten neer te zetten: De ploeg behaalde7 punten in de afgelopen 3 wedstrijden!
Nu is het zaak voor trainer Franklin Meyerhoven en zijn selectie om deze goede reeks voort te zetten en zondag weer de 3 punten te pakken.
Dan ontvangt de nummer 6 van de vierdeklasse B in Zaandijk de Zeevogels uit Egmond-Binnen. Bij winst houden de Zaandijkers de 6e plek vast.
We zijn benieuwd of er wederom een klein kleedkamerfeestje gevierd kan worden. De wedstrijd op Sportpark Schanszicht begint aanstaande
zondag 24 maart om 14;30 uur

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl