Weining florisant duel OFC (zat) tegen DVVA

Onderin de zaterdag tweede klasse A hebben hekkensluiter OFC en DVVA niet kunnen imponeren. De wind had een grote invloed op het zespuntenduel waarin zelfs niet gescoord werd: 0-0.
DVVA, dat probeert weg te komen van de twaalfde plek om niet nacompetitie te hoeven spelen, begon duidelijk beter aan de wedstrijd. Een foute terugspeelbal van OFC zorgde ervoor dat Edzo Kloosterboer al in de derde minuut alleen op keeper Davey Clements kon afgaan, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Hierna volgde een saaie eerste helft waarin beide teams wel wilden, maar niet konden. OFC was slordig en DVVA kon voorin geen vuist maken. Na ongeveer een half uur draaide wederom Kloosterboer goed weg in het strafschopgebied en werd zijn inzet gekeerd door Clements. De grootste kans van de eerste helft was voor de thuisploeg. Vlak voor de theepauze kon spits Rouchan Khairi een te korte terugspeelbal onderscheppen. Zijn schot belandde vervolgens naast het doel van de Amsterdammers.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl