Speelschema’s nacompetitie 2018/19 bekend

De KNVB heeft de speelschema’s van de nacompetitie bekend gemaakt. Net zoals vorig seizoen worden er aan het eind van de rit alleen enkele duels afgewerkt om het vege lijf te redden of juist te promoveren.Een verandering ten opzichte van vorig jaar is dat de finaleronde (behalve in het geval van Tweede/Derde Divisie en Derde Divisie/Hoofdklasse) op neutraal terrein zal worden afgewerkt. Deze finales staan gepland voor 15 en 16 juni, tevens het laatste weekend voor de overschrijvingen.Pas aan het eind van de rit is voor iedereen duidelijk wie de tegenstander wordt, omdat de eindstand op de ranglijst bepaalt welke route er bewandeld moet worden. Het speelschema is onder voorbehoud van wijzigingen. Zo is het zeer waarschijnlijk dat dit voor de zondag nog wordt aangepast vanwege het overstappen van enkele clubs naar de zaterdag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl