Spectaculaire veiling voor LED verlichting A-veld vv Assendelft

Zaterdag 13 april wordt er bij en voor vv Assendelft een grote veiling gehouden. De hiervoor speciaal aangewezen veilingmeesters Frank Aafjes en Ger van der Laan
zullen verschillende interessante, leuke, nuttige en ludieke kavels bij opbod verkopen. De opbrengst wordt gebruikt voor aanschaf van LED-verlichting op het A veld van de club.
De clubkantine en bar zijn voldoende bezet en bier en wijn zijn deze avond slechts € 1,50. De club is nog op zoek naar mooie kavels maar momenteel zijn er al 35 kavels zoals; een ontbijt
verzorgd door een topkok bij een boer in de voergang, rondvaart voor 12 personen in een schuit, een jaar lang een goed gevulde ontbijttas verzorgd door een bakker, minuut gratis winkelen bij een supermarkt, VIP arrangement bij AZ etc. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door The Accoustic Twins.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl