Arjen Zwaan nieuw aangesteld als trainer vvv Westzaan

Voetbalvereniging vvv Westzaan is uitermate verheugd vanaf het seizoen 2019/2020 een nieuwe hoofdtrainer te hebben kunnen aanstellen. Arjen Zwaan is 27 jaar en woonachtig in Koog aan de Zaan. Deze geboren en getogen Zaankanter begon zijn voetbalcarrière bij de pupillen van ZCFC en op zijn 12e maakte hij de overstap naar KFC. Daar heeft hij uiteindelijk een flink aantal jaren in de selectie gespeeld.
Toen hij besefte dat zijn passie voor het trainen geven verder ging dan zijn ambities als voetballer is hij zich vanaf zijn 16e eveneens gaan toeleggen op het geven van trainingen aan de KFC jeugd. Bij de club uit Koog a/d Zaan is hij tien seizoenen jeugdtrainer geweest, waar hij bovendien in het seizoen 2017/2018 heeft gefungeerd als assistent-trainer bij de Zondag 1. Daarnaast is hij enkele jaren geleden met een tweetal vrienden een voetbalschool (Talent Goals Academy) gestart met als doel om talentvolle spelers uit de regio te helpen in hun ontwikkeling als voetballer. Arjen omschrijft zichzelf als een echte liefhebber van het voetbalspel en vindt ook het sociale aspect hierin zeer belangrijk. Dit seizoen is hij nog trainer van AFC Amsterdam JO17, welke uitkomt in de landelijke 3e divisie.
vvv Westzaan heeft wederom bewust gekozen voor een (zeer) jonge talentvolle hoofdtrainer met in de ogen van het bestuur een hele frisse kijk op het trainerschap. De focus van Arjen zal tot het einde van het lopende seizoen liggen bij het behalen van een mooi resultaat voor zijn AFC team. Op de achtergrond zal hij contact houden met Niels van der Woude, staf en spelersselectie om een optimale overdracht te bewerkstelligen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl