ZCFC na verlies tegen HCSC in gevarenzone

ZCFC heeft de winst uit handen gegeven in een duel waarbij het zeker niet de mindere was. Halverwege de 2e helft wist Brian Meijer met een intikkertje de 3-2 op het scorebord te brengen, maar tegenstander HCSC, net als ZCFC verkerend in de degradatiezone, wist de 3-5 met enig geluk op het scorebord te krijgen. Ondanks de stormachtige wind die dwars over het veld en echt voetbal niet mogelijk maakte, was er sprake van een boeiend duel, waarbij goed voetbal niet mogelijk was, en supporters moesten schuilen in de tribune. Al snel stond ZCFC op achterstand, maar in tegenstelling tot andere wedstrijden wist Zet snel de 1-1 aan te tekenen, doelpunt Maurice Stor. ZCFC ging aanvallend door en het werd 2-1door de snelle Erno Vreugdenhil. Maar weer wist HCSC door een dekkingsfout de 2-2 aan te tekenen. Er kwamen mooie kansen voor ZCFC voor de 3-2 voor rust, maar HCSC wist met een gelijkspel de rust te bereiken. Na rust was ZCFC eerst de bovenliggende partij en kwam op 3-2(Brian Meijer). Maar door een snelle counter na een corner van ZCFC en een zondagsschot na een afgeslagen corner van HCSC werd het 3-5. Door deze uitslag blijft ZCFC in de zone waarbij degradatievoetbal moet worden gespeeld. Helaas, want minstens een gelijkspel, zelfs een overwinning, had de verhoudingen beter weer gegeven. ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel, achter Jasper Breedijk, Rutger de Vos, Maurice Stor en Hiddo Haanstra, en midden Björn Keetbaas, Marijn Esman, en Jens Winkel, en voor Jesse Knibbe, Brian Meijer en Erno Vreugdenhil. Na rust vielen Hein Koster en Ruben Wooldrik in.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl