WSV`30 doet koploper sv De Rijp flink pijn

In eigen huis wist WSV`30 met 3-1 van koploper De Rijp te winnen.
Dat kon eigenlijk niet eens verrassend genoemd worden. De koploper is al lange tijd geen schim meer van de ploeg in de eerste 8 wedstrijden. Het weer was van grote invloed maar in de eerste helft met wind tegen kwam De Rijp na een half uur op voorsprong. Bij rust stond het dankzij een treffer van Luuk Mol alweer gelijk. In de tweede helft bleek WSV`30 met de wind in de rug beter uit de voeten te kunnen. De thuisploeg had het beste van het spel. Tegen de wind in had de thuisploeg meer controle over de bal. Aanvoerder Randy Ollebek hielp WSV`30 aan de leiding. De Rijp probeerde druk te zetten op de ploeg van trainer Tom Jansen maar kwam niet meer langszij. In blessuretijd verzilverde Monne Dekker een penalty en hierdoor eindigde het duel in 3-1.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl