Spanning om titel stijgt in `Zaanse` 4e klasse b

De titelstrijd in de 4e klasse B wordt alleen maar spannender. Door het verlies van `runner up`sporting Krommenie in eigen huis heeft nu rkvv Saenden prima vooruitzichten. Doordat koploper De Rijp in Wormer met 3-1 verloor ligt de titelstrijd volledig open. De Rijp lijkt volledig van slag. Nadat vorige week met moeite van de nummer voorlaatst werd gewonnen bleek afgelopen zondag WSV`30 veel te sterk. In Krommenie werd Dwayne Heijstek matchwinner voor de Wormerveerders. De ontlading voor de ploeg van Rene Reijinga was na afloop groot. De tactiek werd aangepast waardoor voor een opstelling met lengte en kracht werd gekozen. Dat pakte voor rkvv Saenden fantastisch uit.
In Krommenie waren de druiven voor Sporting bijzonder zuur. De ploeg van Jordi van Beek was gebrand om te winnen maar Saenden speelde gewoonweg wat volwassener. Bij het gezelschap Wormerveerders was wat meer ervaring gehuisvest en door de strijd op het middenveld te winnen trok de ploeg van rkvv Saenden aan het langste eind. Met nog zeven wedstrijden te gaan ligt de strijd om de titel in de 4e klasse b nog volledig open.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl