RWZ wint op eigen veld van vv Knollendam

In een strijd tussen twee Zaanse middenmoters in de vierdeklasse b heeft thuisploeg Rood Wit Zaanstad goede zaken gedaan. Op eigen veld werd vv Knollendam met 3-1 verslagen en dit was terecht gezien het spelbeeld. Echter had vv Knollendam de meest opgelegde kansen. De bezoekers onder leiding van trainer Geert Rol kwamen via Jeffrey de Jonge op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kwamen de Zaandammers op stoom met doelpunten van Onur Saricam, Mert Ucar en Ferdi Samat. Hiermee nam de formatie van trainer Faruk Kibaroglu revanche op de Knollendammers. De heenwedstrijd ging door RWZ namelijk met 3-0 verloren. Trainer Rol kampt met een krappe selectie en miste drie vaste basisspelers.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl