KFC te wisselvallig om aanspraak te maken op winst

In Koog aan de Zaan stonden afgelopen zondag twee aan elkaar gewaagde tweedeklasse ploegen tegenover elkaar. KFC onder leiding van Guillaume Groot wil graag aanspraak op de derde periodetitel. Beide ploegen maakten op verschillende momenten aanspraak op de overwinning. Het werd uiteindelijk een 2-2 gelijkspel en daar schoten beide teams weinig mee op. KFC mocht de twee tegentreffers zichzelf aanrekenen. Vooral de eerste tegengoal was ronduit knullig. Verdediger Giorgio Snip gaf een zwakke terugspeelbal op doelman Alexander de Vries. Hij schoot vervolgens de bal tegen instormende spits Maarten Rippens aan en de bal vloog vervolgens het doel in. Het eerste half uur speelde KFC gewoon goed voetbal. De Kogers kwamen uiteindelijk twee keer goed terug van een achterstand door twee doelpunten van Sam van de Stadt. Demonstratief voor het soms te wisselvallend spelende KFC was het commentaar op de leiding. Middenvelder en aanvoerder Joey Schoolmeester kreeg in de laatste minuut van de officieële speeltijd zijn tweede gele kaart getoond van de wispelturig fluitende scheidsrechter van Kampen. Dit wegens aanhoudend commentaar op de leiding waardoor hij met een rode kaart het veld moest verlaten. Een al met al saaie tweede helft waarin, na de koger gelijkmaker die in de 52e minuut viel, niet al te veel meer viel te genieten.
Van onze verslaggever, foto Henk Dil
KFC-SVW`27 2-2; 30e min. Ayal 0-1, 33e min.Van de Stadt 1-1, 41e min.Rippens 1-2, 52e min. Van de Stadt 2-2. Rode kaart; Schoolmeester (2x geel).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl