Hoofdtrainer RODA JC Robert Molenaar op non-actief

Roda JC Kerkrade heeft hoofdtrainer en Zaankanter Robert Molenaar op non-actief gezet. Eric van der Luer neemt zijn taken tot en met het einde van het lopende seizoen waar.
Molenaar degradeerde met Roda JC aan het einde van het seizoen 2017 – 2018 uit de Eredivisie. In de Keuken Kampioen Divisie bezet de ploeg momenteel een 7e plaats. De tegenvallende resultaten van de laatste weken hebben de club tot dit besluit gebracht.Roda JC is verheugd met het feit dat Van der Luer de taak van hoofdtrainer tot het einde van het lopende seizoen op zich neemt. Een groot gedeelte van de selectie heeft reeds samengewerkt met de oud-speler en Roda-icoon. Tijdens de aankomende wedstrijd Roda JC – MVV zal Van der Luer voor de eerste maal als hoofdtrainer plaatsnemen op de bank. Robert Molenaar dankt een ieder binnen- en buiten de club voor het vertrouwen gedurende de afgelopen twee seizoenen. Hij wenst Roda JC op elk vlak alle goeds voor de toekomst. Om 12.00 uur vandaag zal er een persmoment worden gecreëerd in het Parkstad Limburg Stadion. Voormalig profvoetballer en voetbaltrainer Molenaar begon bij ZVV Zilvermeeuwen en speelde één jaar in de jeugd bij AZ. Als verdediger speelde hij voor FC Volendam, Leeds United, Bradford City en RBC Roosendaal. De geboren Zaandammer was eerder actief in 2012-2013 als assistent trainer bij NEC, ging daarna in 2014-2015 als hoofdtrainer aan de slag bij RKSV Halsteren om vervolgens van 2015 tot 2017 aan de slag te gaan bij FC Volendam. In 2017 werd hij hoofdtrainer van RODA JC maar aan dit avontuur is inmiddels een eind gekomen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl