Terechte 2-2 uitslag bij DSOV-zvv Zaanlandia

Het achtereenvolgende gelijke spel is een feit voor zvv Zaanlandia, na een 0–2 ruststand was dit het resultaat na 95 minuten, als de wedstrijd 30 seconden langer had geduurd had een gestolen zege nog genoteerd geweest. Een wedstrijd van een matig niveau waarin de wind parten speelde en dat maakte goed voetbal moeilijk mogelijk. Voor de rust hadden de Zaandammers de wind tegen en dit resulteerde in het uiteindelijk weggeven van gaf de voorsprong. Na dertien minuten spelen was het Hatim el Abassi die de score wederom openbrak na slecht keeperswerk van routinier doelman van de Giezen was de inleiding hetgeen prima werd afgestraft. Als Jeremy Kho in minuut 43 de tweede treffer aantekent lijkt zvv Zaanlandia op rozen te zitten.
Maar na de thee was het DSOV dat uit een ander vaatje tapte. Invaller De Kwant drukte zijn stempel op de wedstrijd en spits Spiros drukt dit uit in de score door tweemaal raak te schieten, met behulp van zwak verdedigen van de Zaandammer defensie. Daarna werd de wedstrijd vooral spannend en de kansen volgden elkaar in rap tempo op. Echter de score wijzigde zich niet en is de uitslag na 95 minuten de terechte en blijven beide ploegen op de ongewijzigde plek in de competitiestand. Zondag speelt zvv Zaanlandia de kraker tegen FC Uitgeest.
Van onze verslaggever
Foto; Harry Kho

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl