Schoolvoetbal op drie avonden op velden FC Zaandam

Zaanstad; Het schoolvoetbaltoernooi van Zaanstad-Zuid staat op punt van losbarsten. Dit toernooi zal worden gespeeld op de velden van FC Zaandam te weten het sportpark Hoornseveld. Aan dit schoolvoetbaltoernooi doen weer 20 scholen mee uit Zaanstad Zuid met in totaal 650 kinderen van basisonderwijsgroepen 7 en 8 zowel jongens als mesjes. Er wordt gespeeld op woensdagmiddag 20 en 27 maart en 3 april aanvang 15.00 uur. De finale van het schoolvoetbal regio 13 West1 K.N.V.B wordt gespeeld op woensdagmiddag 17 april bij O.F.C. in Oostzaan aanvang 15:00 uur. Hier doen de kampioenen van Zaanstad-Zuid, de kampioenen van Landsmeer én de kampioenen van Oostzaan mee. De winnaars van het kampioenschap regio 13 gaan dan door naar het kampioenschap District West 1-Noord dat wordt gehouden op woensdag 15 mei bij SV Kleine Sluis in Anna Paulowna.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl